19 Ocak 2020 Pazar

“İŞİN GELECEĞİ ŞİMDİ”– Okur Yazar Buluşması



18.01.2020 Cumartesi günü Sevgili Canan DUMAN’ın değerli daveti ile gerçekleşen okur yazar buluşması, harika ve samimi bir etkinlik olarak yer aldı.

Yazar, 2. Kitabı “İşin Geleceği Şimdi” ile ilgili değerli anekdotlar paylaştı. İş dünyasının çeşitli sektör ve pozisyonlarında yer alan profesyoneller ve yöneticilerden oluşan değerli katılımcılarla birlikte, interaktif bir sohbet gerçekleşmesi, bu yönde farkındalığı da artırdı.



Dijital dünya ile şekillenen gelecek tasarlanırken, dönüşümün yol haritası hangi yönde gelişmeli ve nasıl olmalıdır? noktasında birçok soruya cevap arandı;
İş dünyasının geleceği ve gelecek ile şekillenen küresel ekonominin, çalışan dünyasında farklı öncelik ve beklentileri de beraberinde getirmesi, özellikle katma değer sağlama noktasında yakasız ekonomi olarak, yeni yaklaşım ve ihtiyaçlara yön vereceğinden bahsedildi.

Çalışan deneyimine daha fazla yer verilmesi ile çalışan markasının öneminin vurgulanması ve yine becerilerin geliştirilmesi, çağın beklentilerine cevap verecek yol haritasının oluşturulması yönüne dikkat çekildi.

Sevgili Canan DUMAN’ın anlamlı daveti, etkin ve değerli bilgi sohbeti için teşekkür ediyorum.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder